DEVA Partisi Kadınlar Gününde Tekstil Çalışanlarını Unutmadı

DEVA Partisi Kadınlar Gününde Tekstil Çalışanlarını Unutmadı

DEVA Partisi Bafra ilçe Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu üyeleri,

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile Bafra ilçesinde faaliyet gösteren bazı Tekstil üretim fabrikası işletmecileri ve çalışanlarını ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.
İlk olarak, Bafra ilçesinde 200 kişiye iş imkânı sağlayan Kadın girişimci Tekstil üretim fabrikası sahibi İş Kadını Aysun Macit’i ziyaret eden, DEVA Partisi İlçe Başkanı Muharrem Uyar ve teşkilatı üyeleri, Bafra’da ki tekstil üretimi hakkında bilgiler aldı.
BAFRA’DA YEREL YÖNETİM, HİZMETE HİZMETLE KARŞILIK VERMELİDİR
İş Kadını Aysun Macit, DEVA Partisi İlçe Başkanı Muharrem Uyar ve yönetimine, İlçede ki tekstil üretimini ve iş imkânını değerlendirdi. 
Aysun Macit, “Bafra ilçemizde 200 insanımıza iş imkânı sağlamaktayız, biz kadınlar olarak ayrımcılık yapmadan, üretim fabrikamızda bay ve bayanlarımıza iş imkanı sağlıyoruz. Çalışanlarımız ile birer aile gibiyiz. Her alanda sosyal bir çalışma potansiyelimiz mevcuttur. Ben bir kadın girişimci olarak, çalışanlarımı ayırt etmeden çok seviyorum. Ben aslında bir Bafra aşığıyım, Bafra’ya ve Bafralı kadınlarımıza iş imkânı sağlamaktan çok mutluyum. Siz çok değerli DEVA Partisi Başkanı Muharrem Uyar ve yönetimine de 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bizleri unutmadığınız için ve ziyaret ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 
SANMAYIN Kİ HERŞEY GÜLLÜK, GÜLÜSTANLIK
Bafra ilçesinde işsize iş imkânı sağlayan İş Kadını Aysun Macit’e teşekkür eden DEVA Partisi Başkanı Muharrem Uyar ise konuşmasında, “İlçemizde 200 kişiye iş imkânı sağlayan, çok değerli iş kadını Sayın Aysun Macit’e, işsizliğe neşter vurduğu için ben teşekkür ederim. Ülkemizde olduğu gibi İlçemizde de işsizlik oranı aldı başını gitmektedir. Aysun Macit gibi Kadın girişimcilerimiz cesaret gösterip, çok büyük bir yükün altına girerek, onca işsiz kadına iş imkânı sağlar ve Devletimize de işsizlik oranında destek olur. Ama ki, Aysun hanım dediği gibi Hizmete, hizmet etmek gerek ve sıkıntılarını anlattı, bizlerde ilçemizi yönetenlerden rica ederiz ki, iş kapısı, iş imkânı sağlayan kişiye destek olunmalı ve şikâyetleri giderilmelidir. Sanıyorlar ki her şey güllük, gülistanlık.  Fabrika yolu, Belediye sınırları içerisinde bir yoldur, burada çalışanlar için yol düzenlemesi ve aydınlatma gereklidir, bu iş yapmak çok zor bir iş değildir. Biz DEVA Partisi olarak, Bafra için elini taşın altına koyan her bir iş kadını, iş insanın her zaman yanında olacağız ve dertlerini sıkıntılarını yetkililere duyuracağız. Umuyoruz ki, tez zamanda iş yerinize doğalgaz gelir ve yol çalışmalarınız biran evvel giderilir. Bu vesile ile siz emekçi Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarım” dedi. 
DEVA Partisi Bafra ilçe Başkanı Muharrem Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak, bir başka tekstil işletmecisi İş insanı Erdoğan Bölük ve çalışanlarını ziyaret etti.
Bafra’da fason iş bölümü olarak hizmet veren, Erdoğan Bölük DEVA Partisi İlçe Başkanı Muharrem Uyar ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi. 
ÖTEKİLEŞTİRMEYİ KALDIRMALIYIZ
İş insanı Erdoğan Bölük, “8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebi ile çalışanlarımızı unutmayıp ziyaret eden DEVA Partisi ilçe teşkilatına teşekkür ederim. İlçemizde tekstil sektöründe fason bölümü olarak hizmet veriyoruz. İşsiz olan kesimimize ise iş imkânı sağlıyoruz. Ama ne yazık ki, ilçemizde tekstil sektörüne pek değer verilmemektedir. Bafra’mızda tüm tekstil işverenin ortak sorunu da budur. Bizler ilçemizde öncelikli olarak ötekileştirmeyi kaldırmalıyız. Bizler işveren olarak, şikâyetlerimiz çok ama yerine getirebilmek önemlidir” dedi.
Yapılan ziyaret ve konuşmaların ardından, her iki tekstil fabrikasının üretim alanları DEVA Partisi yöneticilerine gezdirildi ve çalışan kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlandı.deva-partisi-kadinlar-gununde-tekstil-calisanlarini-unutmadi-2.jpgdeva-partisi-kadinlar-gununde-tekstil-calisanlarini-unutmadi-3.jpgdeva-partisi-kadinlar-gununde-tekstil-calisanlarini-unutmadi-6.jpgdeva-partisi-kadinlar-gununde-tekstil-calisanlarini-unutmadi.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.