Deva Partisi Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti

Deva Partisi Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti

Deva Partisi Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti.

A+A-

Deva Partisi Samsun İl Başkanı Avukat Kebire Birer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra Kahveciler Odası Başkanı ve Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek pandemi süresince kahveci esnafının problemleri konusunda istişarede bulundular.

Bafra Kahveciler Odası Başkanı ve Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Deva Partisi Samsun İl Başkanı Avukat Kebire Birer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulu üyelerine pandemi süresince kahveci esnafının yaşadığı sıkıntılarla ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Yılmaz,’’ Covid-19 Türkiye’nin genel bir sorunu ve ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. 16 Mart 2020 tarihinden  itibaren en mağdur olan meslek dallarından biri kahvecilerdir. Kahvehaneler 16 Mart 2020’de kapatıldı ve 2 ay kapalı kaldı, 2 ay sonra tekrardan açıldı ama oyun yasağı geldi, kahveci esnafı bu yasaklardan ötürü mağdur oldu. Biz bu yasaklarla mücadele ederken, tekrardan yeniden bir kapama geldi. Bu kapama bizim tamamen umudumuzu kırdı ve bizi zor durumda bıraktı. Bafra’da 350 tane üyemiz var 350 tane üyemizin hepsi mağdurdur.’’dedi.

Deva Partisi Samsun İl Başkanı Avukat Kebire Birer Türk ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Bizler her bireyin  insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaşması, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla bakabildiği,  milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealinin gerçekleştirilmesi için bu yola çıktık. İlçelerimiz ile koordineli çalışarak sorunlara ve çözüm yollarına odaklandık. Pandemi süresince esnafımıza desteğin artırılması şarttır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar ise yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

deva-partisi-bafra-kahveciler-odasi-baskani-ahmet-yilmazi-ziyaret-etti-2.jpgdeva-partisi-bafra-kahveciler-odasi-baskani-ahmet-yilmazi-ziyaret-etti-3.jpgdeva-partisi-bafra-kahveciler-odasi-baskani-ahmet-yilmazi-ziyaret-etti-4.jpgdeva-partisi-bafra-kahveciler-odasi-baskani-ahmet-yilmazi-ziyaret-etti-5.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.