DESK’TEN KÖKTAŞ’A ZİYARET

DESK’TEN KÖKTAŞ’A ZİYARET

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı sendikaların Samsun İl Başkanları Ak Parti İl Başkanlığına seçilen Fuat KÖKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

A+A-

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonu’na bağlı sendikaların Samsun şube başkanları;  Desk ve Din-Bir-Sen İl Başkanı Erdinç Kontaş, DOS-Demokratik Ofis Sen İl Başkanı Fevzi Gül, Emekli-Bir-Sen İl Başkanı Ufuk Gürbüz ve beraberindeki heyet AK Parti İl Başkanlığına seçilen Fuat Köktaş makamında ziyaret ettiler. DESK’e bağlı sendikaların İl Başkanları Ak Parti Samsun İl Başkanlığına seçilen Fuat Köktaş’ı  İl Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olması dileğinde bulundular. Sendika İl Başkanları bundan sonra üyelerinin yaşabilecekleri her türlü kurumsal sorununu kendilerine aksettireceklerini söyleyerek kendilerine zaman ayırdıkları için Köktaş’a teşekkür ettiler.

AK Partisi Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ta ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, kendisinin de geçmişte bir sendika kökeni olduğunu bu ziyaretin oldukça önemsediğini söyleyerek, DESK’e bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kapılarının açık olduğunu ve bu ziyaretten Samsun il teşkilatı adına çok mutlu olduğunu söyleyerek gelen heyetle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.