DESK'den Meteoroloji Müdürüne Ziyaret

DESK'den Meteoroloji Müdürüne Ziyaret

DESK-Demokratik Sendikalar Konfederasyonuna bağlı DOS-Demokratik Ofis Sen Samsun İl Başkanı Fevzi GÜL, Meteoroloji 10.Bölge Müdürü Murat Asar’ı makamında Ziyaret ettiler.

A+A-

DOS-Demokratik Ofis Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ve beraberindekiler gerçekleştirdikleri ziyarette, Gül, Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü görevine atanması sebebi ile Murat Asar’ı tebrik ederek, hayırlı olsun temellisinde bulundu.

Gül, buradaki konuşmasında daha önce yapılmakta olan kamu çalışanlarının bilgi, beceri ve kişisel gelişimleri ile ilgili seminerlerin son zamanlarda askıya alınarak yapılmadığını belirterek, bu tür seminerlerin hizmet kalitesini arttırdığını ve bu tür seminerlerin yeniden yapılmasını beklediklerini söyledi. Ayrıca Fevzi Gül, kamu personel Yasası çerçevesinde kurumlarla iş birliği halinde yapılması planlanan eğitim ve benzeri seminerlerde kendilerinin de sendika olarak bu konuda katılımda bulunmak istediklerini, Samsun’u tüm kurumlarla birlikte daha güzel ve iyi yerlere getirebilmek adına bütün kurumlarla istişare halinde bulunacaklarını ifade etti.

Meteoroloji 10.Bölge Müdürü Murat Asar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gül ve beraberindekilere teşekkür ederek konuşmalarına şu şekilde devam etti;

”Sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olacağız. Yapılacak olan projelerde sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve katkılarını dikkate alacağız. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Herkesin görüşü bizim için kıymetlidir. Görüşler alındıktan sonra talep ve beklentiler için yapılabilecek olan her şeyi yapmaya çalışacağız" dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.