Dernek Açılışında Cemalettin Şimşeke Tepki

Dernek Açılışında Cemalettin Şimşek'e Tepki

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Samsunlular Dernek binası, yapılan görkemli açılışla hizmete girdi.

A+A-

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde Samsunlulular Derneği açılışına katılan MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek; Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilk adımı olan Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün. Bu özel tarihte bu dernek binasının açılması Samsunlular için gurur kaynağıdır.” diye konuştu. Ülkenin son günlerde zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Şimşek “Ülkenin son günlerde yaşadığı durumdan ötürü burada birlik ve beraberliği gösterdiniz. Türkiye’nin her yerinde böyle beraberliklere ihtiyacı vardır. Biz bu konuda MHP olarak birçok yerde bu konuyu halkımıza anlatıyoruz. Bu bayrak etrafında bulunulması gerektiğini belirtiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından kürsüye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise konuşmasında;MHP Milletvekili Şimşek'in Konuşmasına tepki gösterdi.

MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek’in çözüm sürecine ilişkin sözlerine tepki gösteren Ertem “Dernekler siyaset üstü yerlerdir. Burada parti ismi geçmesi beni rahatsız etmiştir. Ev sahibiyiz, Belediye Başkanı olarak eyvallah ama burayı kimse siyaset meydanına çeviremez. Kimse al bayrağı ben ondan daha çok seviyorum diye tartışma konusu yapamaz, kimse de o bayrağı benden daha az seviyor diye yaftalamasın. Kuzeylisi, doğulusu, lazı, çerkezi, alevisi, sünnisi hepimiz biriz ve kardeşiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.