Dereköy ve Yörükler Mahallelerine Spor Kompleksi müjdesi

Dereköy ve Yörükler Mahallelerine Spor Kompleksi müjdesi

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 1 kasım seçimlerinin ardından ilçede teşekkür ziyaretlerine sivil toplum kuruluşlarıyla devam ediyor.

A+A-

19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğini ve Alaçamlılar Derneğine teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Topaloğlu, ilçeye iki müjde birden verdi.

1 Kasım seçimlerinin ardından hemen çalışmalara başlayan Topaloğlu, Yörükler ve Dereköy Mahallelerine yapılması planlanan spor komplekslerini hayata geçirmek üzere Spor Toto başkanlığına giderek sözleşmeleri imzaladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin hemen ardından projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yörükler ve Dereköy Mahallelerimiz için planladığımız spor komplekslerine başlıyoruz. Gerçekleştirecek olduğumuz projelerde, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası, modern oyun grupları, fitnıss aletleri, ailelerin yeşil alanı ve oturma gurupları ile nezih ve ferah bir ortamda dinlenebilecekleri park ile gençlerin boş zamanlarını spor yaparak istifade edecekleri alanlar yapıyoruz. dedi.

Bu projeler için gerekli olan ödeneğin Halı Saha kısmını Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Spor Toto Teşkilatımız karşılıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Bey’e ve Spor Toto Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Dedi

19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğini ve Alaçamlılar Derneğine teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Topaloğlu 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında dernekleri ziyareti esnasında çekinilen fotoğrafları dernek başkanlarına hediye etti

osman-topaloglu-004.JPGosman-topaloglu-005.JPGosman-topaloglu-006.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.