Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Bafra Fen Lisesi YGS Sınavında Başarı Gösteren Öğrencileri Ödüllendirdi.

A+A-

Bafra Fen Lisesi Okulu önünde düzenlenen törende konuşma yapan Okul Müdürü Kazım Yılmaz,''Sayın Kaymakamım, İlçe Millî Eğitim Müdürüm, Şube Müdürüm, Değerli Velilerimiz, Basınımızın Güzide Temsilcileri, Değerli Meslektaşlarım, Ülkemizin Geleceği Sevgili Gençler,Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıdan dolayı düzenlediğimizi ödül törenine hoş geldiniz. Hepinizi Bafra Fen Lisesi Ailesi adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bu yıl yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 25000’de 40 öğrencimiz yer almaktadır. Ayrıca 12 D sınıfından Oğuzhan Şen Bafra 1.liği ve Türkiye 250.liği, 12 A sınıfından Celal Tangal Türkiye 569.luğu derecesiyle büyük bir başarı göstererek ilçemize, okulumuza ve ailesine büyük bir gurur yaşattılar.

2015 TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finali geçen hafta sonuçlandı. Kimya Öğretmenimiz Murat ÇOLAK rehberliğinde 11 B sınıfı öğrencilerimizden Mehmet Ali Umar’ın hazırladığı “Siz Unuttunuz ama Biz Unutmadık” adlı projemiz bölge ikincisi olarak büyük bir başarı gösterdi.

Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, Bafra Fen Lisesi ailesi olarak  tüm öğrencilerimize Haziran ayında girecekleri Lisans Yerleştirme Sınavlarında (LYS’lerde) başarılar diliyoruz.'' dedi. 

2015 TÜBİTAK bölge finalinde ikinci olan Mehmet Ali Umar’ı, YGS’de Türkiye 569.su olan Celal Tangal’ı ,YGS’de Bafra birincisi ve Türkiye 250.si olan Oğuzhan Şen’e ödülleri Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından takdim edildi. 


Ödül Törenine,Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Millî Eğitim Müdürümü Mehmet Ali Katipoğlu ve öğrenci velileri katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.