Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım’dan Birlik ve Beraberlik Yemeği 

Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım’dan Birlik ve Beraberlik Yemeği 

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent  Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi.

A+A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent  Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi.
Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım’ın  mevlid-i şerif programının düzenlendiği Derbent Mahallesi Yukarı Camiinin bahçesinin girişinde   davetlileri karşıladılar.
İkindi namazının eda edilmesinin ardından Din görevlilerinin Kur’an Tilavetinin sonrasında  ilahiler okundu. Edilen dualar sonunda mevlid-i şerif programı sona erdi.
İkramların dağıtımından sonra konuşmalar yapıldı.
Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım davetlilere hitaben yaptığı konuşmada,’’ Öncelikle ve başta davetimize icabet eden köyümüzün medarı iftiharı Yakakent Belediye Başkanımız Dr.Şerafettin Aydoğdu’ya, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan’a, Bafra Ziraat Odası Başkanımız Osman Tosuner’e, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’ye, değerli mahalle muhtarları ve azalarına, saygıdeğer Derbent Mahallesi sakinlerine, katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler Derbent Mahallesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aile bağlarımızı daha da geliştirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bize güvenen, verdikleri oylarla Derbent  Mahallesi Muhtarı seçilmemizi sağlayan kısacası oy veren, vermeyen tüm mahalle sakinlerime azalarım adına bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz.’’dedi. 
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yakakent Belediye Başkanı Dr.Şerafettin Aydoğdu ise yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

derbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-18.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-17.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-16.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-15.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-14.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-13.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-12.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-11.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-10.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-9.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-8.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-7.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-6.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-5.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-4.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-3.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-2.jpgderbent-mahallesi-muhtari-ahmet-yildirimdan-birlik-ve-beraberlik-yemegi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum