DENİZLİSPOR VE SAMSUNSPOR PUANLARI PAYLAŞTI

DENİZLİSPOR VE SAMSUNSPOR PUANLARI PAYLAŞTI

Denizlispor, dün akşam stat ışıklarının kesilmesiyle yarım kalan maçın son 35 dakikasının oynandığı maçta Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı.

A+A-

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Denizli’de oynanan maç stat ışıklarının bir bölümünün sönmesi sonucu yarım kalmıştı. Bugün son 35 dakikası oynanan maç atılan karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, “2 ayrı günde 2 ayrı takım vardı sahada. Dünkü takıma baktığınızda ofansif ve defansif olarak ne istediğini bilen ve harika oynayan bir takım. Dün neredeyse pozisyon bile vermedik. Dün akşamki olaydan sonra rakibin oynamak istememesi ve bizimle mantıklı karşılamamız sonucunda maç bugün oynandı. Aradan 20 saat geçti. Takımımı tanıyamadım. Heyecanın verdiği sabırsızlıkla bir şeyler yaptık. Heyecanımızı biraz olsun yenseydik 3 puana alırdık. Kaçan 2 puana yanıyorum” dedi.
Denizlisporlu futbolcular Barış ve Şevki, kaçan 2 puana çok üzüldüklerini söylediler.
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise geriye düşmelerine rağmen futbolcularının oyundan düşmediğini ifade ederek, “Takım olmak böyle bir şey. 35 dakikada çok iyi motive olduk. Geride başladık. 2. golü de yedik. Ancak daha hırslı daha istekli bir performans gösterdik. Biz iyi bir takımız. Bu mücadeleyi her fırsatta yapıyoruz. Biz böyle oynadığımız sürece her maçı kazanırız. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Daha da iyi olacağız” diye konuştu.
Samsunsporlu futbolcular Fatih ve Turgay da son dakikada gelen 1 puana sevindiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.