Deniz Seki'den teröre karşı çağrı

Deniz Seki'den teröre karşı çağrı

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki,

A+A-

terörü lanetleyerek sanatçı dostlarına çağrıda bulundu. Seki, "Terörü kuru kuruya lanetlemek yetmiyor. Benim elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. Siz yapın ne olur" dedi. 
Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki terörü lanetleyen bir açıklama yaptı. Seki açıklamasında "Türkiye'm Ağlıyor… Biz Ağlıyoruz…Ankara'daki kanlı terör… Ardından İstanbul Beyoğlu'ndaki kanlı terör… Hepimizin içini kanattı. Artık tek yumruk, tek yürek olma zamanı!!! Nasıl bir memleket olduk biz Ya Rabbim? Pırıl pırıl masum insanların baharını kışa çevirdiler. Ne uğruna ve niye ölüyor benim insanım göz göre göre" dedi.

"TERÖRÜ KURU KURUYA LANETLEMEK YETMİYOR"
Sanatçı arkadaşlarına çağrıda bulunan Seki, "Tüm sanatçı arkadaşlarıma, dostlarıma sesleniyorum. Terörü kuru kuruya lanetlemek yetmiyor. Gerekiyorsa Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza gidin. Yürüyün hep beraber. Ne olur el ele verin tek yumruk olun, tek yürek olun, tek yürek olalım. Benim elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum. Siz yapın ne olur. Ve empati kurun lütfen bir hiç uğruna can veren bu şehitlerimizin, kardeşlerimizin aileleri yerine koyun 1 sn'de olsa kendinizi. Hepiniz lütfen can güvenliğinize dikkat edin" ifadesini kullandı.

"BARIŞI ÇAĞIRIN… GELSİN"
Seki sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ne acıdır ki cezaevi memleketimden daha güvenlikli bir yer gibi geliyor buradaki tüm mahkum arkadaşlarıma. Bu nasıl bir trajedi size anlatamam. Durmayın, susmayın, elinizden gelenin de fazlasını yapın…Barışı çağırın… Gelsin yeter… "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.