Denge Psikoloji ve Oyun Merkezi Bafra’da Açılıyor

Denge Psikoloji ve Oyun Merkezi Bafra’da Açılıyor

​​​​​​​Uzman Psikolog Eda İnce, çocuk, ergen ve aile danışanlar için danışmanlık hizmeti vereceği Denge Psikoloji ve Oyun Merkezi’ni Bafra’da yakında açıyor.

A+A-

Hacınabi Mahallesi, Alaçam Caddesi, No:3 Kat:1 adresinde açılışı yapılacak olan psikoloji ve oyun merkezi Oyun Terapisi, Anaokulu Danışmanlığı, Gelişim Dikkat Zeka Testleri, Çift ve Aile Danışmanlığı ve Sanat ve Yaratıcı Drama alanlarında danışmanlık hizmeti verecek.

denge-psikoloji-ve-oyun-merkezi-bafrada-aciliyor-2.jpg

 “OYUN TERAPİSİ NEDİR?”

Psikoloji ve Oyun merkezin de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Uzm. Psikolog Eda İnce, “Ailelerden en çok oyun terapi odası işlevi ve burada neler yapılacağı konusunda şimdiden sorular almaya başladık. Oyun terapisi, oyun ve oyuncaklar aracılığı ile çocukların kendilerini ve ihtiyaçlarını ifade etmelerine yoğunlaşan terapi türüdür.

Yetişkinler için konuşma ne ise çocuk için oyun aynı şeydir. Oyun çocuk için duygularını ifade etme, keşfetme, deneyim kazanma, isteklerini aktarma, sosyalleşme ve iletişim kurma yeridir” dedi.

denge-psikoloji-ve-oyun-merkezi-bafrada-aciliyor-1-001.jpg

Sözlerine devam eden İnce: “Hizmet vermeye başlayacağımızı duyan, bizleri şimdiden yalnız bırakmayan, arayan, ziyarete gelen, sevincimize şimdiden ortak olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yakında olacak açılışımıza da herkesi şimdiden davet ediyorum.

Merkezimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0537 254 76 29 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir.” İfadelerine yer verdi.

denge-psikoloji-ve-oyun-merkezi-bafrada-aciliyor-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.