DEMİR VE GÖK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ    

DEMİR VE GÖK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ    

İlknur-Aykan Demir’in kızı Hemşire Yağmur Gök , Ayşe- İş insanı Ahmet Gök’ün  oğlu İstanbul itfaiyesi memuru Burak Gök mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

A+A-

İlknur-Aykan Demir’in kızı İstanbul’da özel bir hastanede Hemşire Yağmur Gök , Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Levent Gök’ün ve İş insanı Rafet Gök’ün yeğeni, Ayşe- İş insanı Ahmet Gök’ün  oğlu İstanbul İtfaiyesi memurlarından Burak Gök mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.
Yağmur&Burak Gök   için Bafra Ay Işığı  Düğün Salonunda rüya gibi bir düğün merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Yağmur&Burak   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde Bafra Ay Işığı  Düğün Salonuna alkışlar arasında girdiler. 
İlk danslarını yapan genç çiftlere arkadaşları  eşlik etti.
Yağmur&Burak Gök yapılan muhteşem düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftler Yağmur&Burak daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Yağmur ve Burak Gök’e  arkadaşları ve davetliler eşlik etti.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğün merasiminin ardından her iki aile adına duygulu bir teşekkür konuşması yapan İş İnsanı Ahmet Gök ,’’ Demir ve Gök aileleri adına evlatlarımız Yağmur&Burak Gök’ün düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Düğüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP Bafra İlçe başkanı Vahit Perçin, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, Bafra Din Görevlileri Dernek Başkanı Murat Topal,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ,MODESE VE ARSLAN  TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Siyasi parti temsilcileri,Mahalle muhtarları oda başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İş insanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Personelleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

demir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-11.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-12.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-9.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-8.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-5.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-4.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-2.jpgdemir-ve-gokailelerinin-mutlu-gunu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum