Demir Alaçamda İncelemelerde Bulundu

Demir Alaçamda İncelemelerde Bulundu

Samsun Milletvekili Mustafa DEMİR İlçemizde İncelemelerde Bulundu

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa DEMİR, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bafra Caddesi, Beşyol ve Sanayi Sitesi Esnaflarını tek tek ziyaret etti. İlk önce Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden DEMİR burada teşkilat mensuplarının taleplerini ve önerilerini dinledi. DEMİR Alaçam ile ilgili tüm talep ve sorunların aktarılması ve değerlendirilip takip edilmesi konusunda muhataplarının ilçe başkanı ve ilçe teşkilatı olduğunu belirtti. Buradan yürüyerek halkı selamlayıp vatandaşlarla sohbet ederek Meydandan beş yola kadar vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Beşyolda bulunan battı çıktı ile ilgili firma yetkililerinden 15 Şubatta Samsun Sinop transit geçişinin açılmış olacağını ve yan yollarında en kısa zamanda tamamlayarak halkın kullanımına sunacaklarını söyledi. Konu ile ilgili yakından ilgileneceğini ve 15 şubatta transit geçişlerin tamamen alttan yapılacağını kaydeden DEMİR bu konuyu yakından takip edeceğim dedi. Buradan Alaçam Sanayi Sitesine geçen Ak Parti Samsun Milletvekili Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa DEMİR, burada işyeri sahipleri ile yakından ilgilenerek bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. İlçelerde halk içerisinde dolaşarak olumlu veya olumsuz tüm düşünceleri, talep ve önerileri birebir alma imkanı bulduklarını ifade eden Demir, "Halkımızın büyük çoğunluğu yapılan hizmetlerden memnun.

Eksiklikler mutlaka vardır ama biz samimi bir şekilde hizmetlerimizi, aldığımız vekaletin sorumluluğunu bilerek sürdürüyoruz" dedi. AK Parti'ye oy vermeyen vatandaşlarında oylarına talip olduklarına vurgu yapan Demir, "Biz hiç bir vatandaşımızı diğerinden ayırmıyoruz. Sadece hizmete odaklandık ve bu yönde çalışıyoruz.

Bizi sandıkta tercih etmeyen vatandaşlarımız da var. Onların oylarına talibiz ve kendimizi daha iyi anlatarak, göstererek tercihlerinin AK Parti olmasını sağlamaya çalışacağız. Bu ülke hepimizin, Ülkenin, milletin menfaatlerinden başka hiç bir şey düşünmeyen bu kadroları halkımız her zaman kucaklayacaktır" diye konuştu. Demir, AK Parti'nin halk odaklı siyasetinin gereği olarak her zaman sahada olunacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:alacam55.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.