DELTA KOLEJİ İNFO-MATRİX’DE FİNALDE

DELTA KOLEJİ İNFO-MATRİX’DE FİNALDE

Bafra'yı uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden Delta Koleji, şimdi de "INFO-MATRIX Bilgisayar Proje Yarışması’nda finale kalmanın gururunu yaşıyor.

A+A-

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak olan INFO-MATRIX Proje Yarışması'nın finallerine dünya çapında başvuru yapan projelerden 43 ülkeden 110 bilgisayar projesi finalde yarışacak.

Delta Koleji de "Animasyon – Çizgi Film" alanında Bilgisayar Öğretmeni Recep Ali GEZE rehberliğinde 6. Sınıf öğrencileri Yunus Emre OCAK ve Halil İbrahim YİĞİT tarafından hazırlanan "Second World War (İkinci Dünya Savaşı)”  adlı proje ile finalde Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

17-22 Mayıs 2013 tarihleri arasında Bükreş'te yapılacak Proje Finali'nde yarışacak ülkeler şöyle:"ABD, Fransa, Almanya, Belçika, Çin, Çek Cumhuriyeti, Arjantin, Moldova, İtalya, Makedonya, Finlandiya, Arnavutluk, Japonya, Slovenya, Slovakya, Macaristan, Bosna-Hersek, Endonezya, Kenya, Moğolistan, Nijerya, Pakistan, Kazakistan, Kıbrıs, Kosova, Romanya, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, İspanya, Kamerun, Portekiz, Güney Kore, Kosta Rika, Güney Afrika, Sırbistan, Singapur, Hong-Kong, Mısır, Hollanda, Romanya ve Türkiye."

Okul Müdürü Kadir YAŞA: “Ülkemizi uluslararası bir yarımada temsil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız.  Yarışmada ülkemizi temsil edecek olan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine başarılar dileriz.”dedi.

cimg0555.jpgvitrin.jpgvtrn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.