Dededağı’ndan Harman’a Muhteşem Karşılama

Dededağı’ndan Harman’a Muhteşem Karşılama

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa HARMAN ziyaretler kapsamında Dededağı mahallesine gitti.

A+A-

Köydeki tüm kıraathaneleri gezen Harman gördüğü ilgiden son derece memnun kaldı. Coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Harman mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bir miting havasında geçen ziyarette Dededağı sakinlerinin belediyeden beklentilerini dinledi.

Harman burada yaptığı konuşmada; “Besilik ve tarımsal alanda köyde eksiklerin giderilmesi konusunda Milli Görüş belediyeciliği olarak elimizden gelenleri yapacağız. Mahallenin genç nüfusunu daha dinamik hale getirip çalışan ve üreten bir Bafra olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ayrıca kardeşlik hukukuna değinen Harman “ Türkü ile kürdü ile Arnavut’u ile Lazı ile Çerkez’i ile kısacası toplumun tüm kesimleri ile bir arada kardeşçe yaşanabildiğini en güzel göstergesi Bafradır. Her milletten insan bir arada ve kardeşçe yaşadığının en büyük göstergesi burasıdır. Kimsenin de bizleri kutuplaştırmasana izin vermeyeceğiz. Çünkü hepimiz bir aileyiz hepimiz Bafrayız ve hepimiz Türkiyeyiz” dedi.

dededagi’ndan-harman’a-muhtesem-karsilama-1.jpg dededagi’ndan-harman’a-muhtesem-karsilama-2.jpg dededagi’ndan-harman’a-muhtesem-karsilama-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.