Dede torun el ele

Dede torun el ele

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen ‘Dede Torun El Ele' etkinliğine katıldı.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halasının vasiyeti üzerine yaptırılan Şükriye Işık Anaokulu’nda, düzenlenen ‘Dede Torun El Ele' etkinliğine katıldı. Projede emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Bu Proje İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz beyin önerisiyle gerçekleştirildi. 'Dede Torun El Ele' projesi 7 ile 70’i buluşturan bir proje oldu. Projede emeği geçen kaymakamımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Bundan 6 ay önce Şükriye Işık Anaokulu’nu hizmete açtığımızda belki ufak tefek eksikleri vardı. Geçtiğimiz süreçte okulumuzun ihtiyaçlarının tamamı tedarik edildi, öğretmenlerimizin de yaptıkları çalışmalarla birlikte çok güzel bir hale getirildi. Minik öğrencilerimizin o heyecanlı tavırları, hayata neşe saçmaları da bizleri oldukça mutlu ediyor. Onlar bizim geleceğimiz. Onlara en iyi eğitimi vererek, en iyiyi öğreterek gelecekte önemli yerlerde olmalarını sağlayacağız” dedi.

Programa ayrıca Atakum Kaymakamı Turan Atlamaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, anaokulu öğrencileri, öğrenci dedeleri ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.