Davudi Sesli Sanatçıdan Özdemir’e Ziyaret

Davudi Sesli Sanatçıdan Özdemir’e Ziyaret

Havzanın yetiştirdiği davudi ve kadife sesli Nahide Saygün Akkal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Güçlü sesi ile tanınan ve ilk albümünü çıkaran  Havzalı olan Nahide Saygün Akkal Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek albüm hediye etti.

Ziyarette Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği ses sanatçısı Nahide Saygün Akkal çalışmaları ve albümü hakkında bilgiler vererek; “Havza doğduğum, büyüdüğüm yer. Samsun ve Havza müzik kültürü acısından çok zengin. Bu zenginliği halkımıza sunmak için hazırlık yapmaktayım. Bu çalışmalarımızda belediyemizi de yanımızda görmek bizleri mutlu edecek.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü Nahide Saygün Akkal’a teşekkür ederek; “Havza Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek olmak bizler için gurur verici. Havzalı kardeşimizin başarıları bizleri mutlu etmekte. İlçemiz ve bölgemiz için yapılacak olan çalışmalara elimizden geldiğince katkı vermek bizlere onur verir. Çalışmalarınzda başarılar diler ve albümünüzün hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Akkal, ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir’e “Mazhar Oldum” isimli ilk albümünden hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.