Darp Sonucu Ölüme Sebebiyet Davasının Sanığı Suçu Kabul Etti

Darp Sonucu Ölüme Sebebiyet Davasının Sanığı Suçu Kabul Etti

Darp Sonucu Ölüme Sebebiyet Davasının Sanığı Suçu Kabul Etti

A+A-

Samsun’da bir kişiyi darp ederek ağır yaralayıp, daha sonra hastanede ölmesine sebep oldukları iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklardan biri suçunu kabul ederek arkadaşının suçsuz olduğunu söyledi.
Olay, İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde yaklaşık 8 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Ondokuz Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan emekli aşçı olan Abdullah Çakır (64), kimliği belirsiz 2 kişi tarafından sokak ortasında darp edilerek ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Çakır, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Çakır, tedavisi sürerken hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili Ş.D. (20) ve T.T. (20) gözaltına alındı. Ş.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.T. ise serbest bırakıldı. Her iki şahıs hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
Geçen ay düzenlenen davanın ikinci duruşmasında dinlenen tanıklar doğrultusunda mahkeme heyeti tutuksuz sanık T.T.’nin de tutuklanmasına karar vermişti. Bugün görülen davaya ise Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenilen T.T. duruşmaya katılmazken, Ş.D. ise duruşmada hazır bulundu. Duruşmada, sanıkların yakalandığı tutanakta imzaları bulunan polis memurları tanık olarak dinlendi. Ş.D., suçunu itiraf ederek, "T.T.’yi yıllardır tanırım. Kimseye bir zararı olmaz. Eylemi ben gerçekleştirdim. Ölen şahsa ben vurdum" dedi.
Duruşma tanıkların dinlenmesi ve T.T.’nin ifadesinin alınması için ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.