Darbe girişimi kınandı

Darbe girişimi kınandı

Dün akşam saatlerinde düzenlenen darbe girişimi Bafra Memur Sen çağrısı altında kınandı.

A+A-

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kınamaya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Memur Sen Başkanı Hamdi Yıldız;

Bu gün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tarihinde kapkara bir gün olabilirdi.
Dün akşama saatlerinde milli iradeye yönelik haince planlanan darbe girişimi aziz milletimizin feraseti,hassasiyeti,duyarlılığı devletimizin yönetiminde bulunan millet sevdalısı idarecileri ve başkomutan Cumhurun başı Recep Tayyip Erdoğanın kararlılığı ile engellenmiştir. Dün akşam saatlerinden itibaren Memur Sen ailesi olarak ülkemizin her köşesinde milletin iradesine sahip çıkmak, milli irade üzerinde kurulmak istenen vesayetin engellenmesi için alanlarda olduk olmaya devam edeceğiz.

AKP İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven;

Toplumun değerlerini, halkın seçme ve seçilme haklarını tanımayan bu darbe anlayışını kınıyoruz. Dünya ülkelerinin coğrafyamızı karıştırmak istediğini çok iyi bilmekteyiz. Bu anlamda toplumu sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Halkımız darbeyi önleyerek hem darbecilere hem de dünyaya büyük bir demokrasi dersi verdi” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin;

Vatandaşlarımızın değerlerini hiçe sayan halkımızı tehlikeye sokan halkımıza mermi sıkan bir zihniyeti asla kabul etmiyoruz. Şahsım olarak bir çok darbe ve girişimini yaşadım insana insan dışı müdahalede bulunuyorlar. İnşallah milletçe bu sorunun üstesinden geleceğiz" dedi.

1-115.jpg2-098.jpg3-080.jpg4-053.jpg5-037.jpg

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.