Damsan'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Damsan'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

 Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. 

“'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden kanını ve canını ortaya koyarak bağımsızlık mücadelesi veren Aziz Milletimiz, 23 Nisan 1920'de, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla kendi idaresini eline almıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920, ülkemiz ve dünya çocuklarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmiştir. Çocuklarımızın kalplerindeki masumiyetin ve gözlerindeki ışık yarınlarımızı aydınlatacak! Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugünün küçükleri, yarının büyüklerinin ulusal egemenliğin nasıl kazanıldığını ve neden kaybedilmemesi gerektiğini hiçbir zaman unutmamaları için çocuklarımıza bayram olarak adanmıştır. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle yâd ediyorum’’ dedi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.