Damsan Serdal Sefa Kocabaş 15 Temmuz Mesajı

Damsan Serdal Sefa Kocabaş 15 Temmuz Mesajı

Damsan Şirketler grubu ve Bafra TSO başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş 15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Damsan Şirketler grubu ve Bafra TSO başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş mesajında; ‘’15 Temmuz’da demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe girişimine karşı sergilediğimiz ortak duruşumuzla demokrasiye sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstermiştik. Aynı ruh ve inançla Türkiye Cumhuriyeti, şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları ile ilelebet yaşayacaktır. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.’’dedi.
 
Damsan Şirketler grubu ve Bafra TSO başkan adayı Serdal Sefa Kocabaş , Türkiye’nin darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016’da ülkesine, Cumhuriyete ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıktığını anımsatarak, şu ifadelere yer verdi: ‘’Demokrasiye olan inancımız ve kararlılığımızla, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu en net şekilde ifade edilmiştir.
 
Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için, ekonomisi daha güçlü bir ülke için birlik ve beraberliğimize devam edeceğiz. Aynı ruh ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürme gayretindeyiz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.