Damsan Motorlu Araçlar İlkleri Yaşatmaya Devam Ediyor

DAMSAN Motorlu Araçlar Şirketi Bafra ve Bölgesinde ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 

A+A-

DAMSAN Motorlu Araçlar Şirketi Bafra ve Bölgesinde ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 
DAMSAN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Damsan Motorlu Araçlar Şirketi yaptığı yatırımlar ve projelerle sektöründe takdir görmeye devam ediyor.
SAME ve DEUTZ FAHR traktörlerinin bölge bayiliği ile  Bafra ve Bölgesi üreticilerine, çiftçilerine hizmet veren  DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi ile güvence sunmaya ve fark yaratmaya devam ediyor. 
DAMSAN Motorlu Araçlar Şirketi şimdide MECALAC İş Makinaları 2023 Model TLB 890 Serisi ile Bafra ve Bölgesi üreticilerine, çiftçilerine ve kurumlarına hizmet vermenin gururunu yaşıyor.
DAMSAN Motorlu Araçlar Şirketinde MECALAC İş Makinaları 2023 Model TLB 890 Serisi Bafra ilçesine bağlı Dededağı Mahallesi üreticilerinden Mustafa Öz’e DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş tarafından hayırlı olması dileğiyle  anahtar teslimi yapıldı.

Anahtar teslimatında DAMSAN Motorlu Araçlar Şirketi Şirket Müdürü Özkan Yılmaz yaptığı açıklamada,’’ Damsan Motorlu Araçlar Farkı Ve Kalitelisiyle MECALAC İş Makinaları 2023 Model TLB 890 Serisi Ve Deutz Fahr 5090 G Traktör Dededağı mahallesi çok değerli  üreticilerimizden Mustafa Öz ve  ailesine hayırlı uğurlu olsun. Allah  kaza bela vermesin bol bereketli günler dileriz. Güle güle sağlıkla huzurla kullanmasını dileriz . Kalitenin son teknolojinin adresi DAMSAN MOTORLU ARAÇLAR’da  teslimatta bizi yalnız bırakmayan çok değerli Bafra Beşyol Ziraat Bankası müdürümüz Muhammet Özyanık’a MECALAC iş makinaları satış müdürü Serdar Kurtoğlu ve teknik servis genel sorumlusu Ayhan Öztürk’e ve Dededağı mahallesi muhtarımız Aydın Boz’a ve değerli  katılımcılara teşekkür ederiz. Araç teslimat töreninde bizleri yalnız bırakmayan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanımız Serdal Sefa Kocabaş’a da en kalbi şükranlarımızı sunarız.’’dedi.
MECALAC iş makinaları satış müdürü Serdar Kurtoğlu ve teknik servis genel sorumlusu Ayhan Öztürk ise yaptıkları açıklamalarda MECALAC İş Makinalarının teknik özelliklerinden , yaptıkları çalışmalardan bilgiler aktardılar.

damsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-1.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-2.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-3.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-4.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-5.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-6.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-7.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-8.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-9.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-10.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-11.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-12.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-13.pngdamsan-motorlu-araclar-ilkleri-yasatmaya-devam-ediyor-14.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.