DAMSAN MAKİNE SANAYİ TAKDİR GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

DAMSAN MAKİNE SANAYİ TAKDİR GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

DAMSAN Makine Sanayi Bafra OSB’de yaptığı çalışmalarla, projelerle sektöründe liderliğini sürdürüyor.

A+A-

DAMSAN Makine Sanayinin Bafra OSB’de bulunan fabrikalarına ziyaretçi akını da oluyor.

İstanbul’da tekstil sektöründe başarısıyla ismini duyuran Bafralı hayırsever işadamı HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Ahmet Kocabaş da DAMSAN Makine Sanayiyi ziyaret ederek DAMSAN Makine Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı yaptığı başarılı çalışmaları ve örnek işlerinden dolayı tebrik etti. Başarılar diledi.

 

DAMSAN Makine Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Ahmet Kocabaş ve KILIÇ Elektrik Salih Kılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek firmayı gezdirdi ve açıklamalarda bulundu.

DAMSAN Makine Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,

‘’Damsan Makina Sanayi 1975 yılında babam Recep KOCABAŞ tarafından kurulmuştur. Üretimine tarım aletleri ile başlayarak araç üzeri ekipmanlar ile devam etmiştir.  İç piyasadaki ihtiyaçlar doğrultusunda endüstriyel uygulamalarla, taş kırma tesisleri, beton tünel kalıpları, beton santrali ekipman ve makinaları imalatı ile yükselişine devam etmiştir. Balık işleme tesislerindeki iç ve dış piyasadaki ihtiyaçlar doğrultusunda Balık unu ve balık yağı tesisleri kurmuştur.

Damsan Makina Sanayi Balık sektörüne vermiş olduğu önemi balık yakalama ekipmanları olan ırgat teşkilatı,matafora,mastika tertibatı,hidrolik balık ağı makaraları,fishpump ve elekleri imalatını üretimine eklemiştir.Bünyesine katmış olduğu Alfamix ve Kocabaş metal ile birlikte sektöre yeni bir hız kazandırarak tarım aletleri,yem tesisleri, yedek parça ve ekipmanları,Balıkçı Gemi inşasından sonra balık yemi ve Büyükbaş kanatlı yemi fabrika kurulumlarıyla yatırımcının yanında olmayı sürdürmektedir.

Müşteri Desteği,Her bir talep, şikâyet, istek ve öneriyi; ürün ve hizmetlerimizin, alt yapımızın ve yönetim kalitemizin geliştirilmesi için birer fırsat olarak görürürüz.

İleriyi Düşünen, Güncel gelişmeleri takip ederek alanında geleceği düşünerek daha iyi bir hizmete odaklanıyoruz.

Çözüm Üreten,Alanında Uzman Mühendis ekibiyle en doğru çözümleri sunuyoruz.’’dedi.

sefa-kocabas.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.