DAMSAN Bafra'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor

DAMSAN Bafra'nın Gururu Olmaya Devam Ediyor

Bafra’dan Rusya’ya balık unu ve balık yağı makinaları ihracatı gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Organize Sanayi Bölgesinde (OSB’de) faaliyet gösteren 45 yıllık tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren ve yerli üretimde ortaya koyduğu projelerle sektöründe lider bir marka haline gelen DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU ihracatta atılım üstüne atılım yapıyor.

Pandemi süresince de projelerine ve üretimlerine ara vermeyen DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU 400 ton günlük kapasiteli balık unu ve balık yağı makinalarının üretimini tamamlayarak Rusya’ya ihracatını gerçekleştirdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU yönetim kurulu başkanı Serdal Sefa Kocabaş ,’’ 45 yıllık tecrübemizle adından sıkça söz ettiren ve yerli üretimde ortaya koyduğu projelerle sektöründe lider bir marka haline gelen DAMSAN MAKİNA SANAYİMİZ VE ŞİRKETLER GRUBUMUZ, ihracat noktasında Samsun ve bölgesinin önemli bir değeri olmaya devam ediyor. Balıkçı gemisi yapan DAMSAN MAKİNA SANAYİ, bugün birçok ülkenin karasularında yerli üretim gemilerini yüzdürmenin gururunu yaşıyor. Şu anda ise 400 ton günlük kapasiteli balık unu ve balık yağı makinalarının üretimini tamamlayarak Rusya’ya ihracatını gerçekleştirdik. Pandemi süresince de üretimlerimize normal zamandaki  çalışma şevki ve heyecanı içerisinde ara vermeden devam ettik ve halen devam ediyoruz.
İhracatta söz sahibi olmaya devam ettiğimiz gibi Bafra ve Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktayız.

Bizlerle  birlikte büyüyen şirketimiz her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en kaliteli hizmeti ve üretimi sunmayı amaçlayarak bugün geldiğimiz noktada Samsun ve bölgesinin yanı sıra ülkemizin ihracatına ciddi katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Balık unu balık yağı ve yem fabrikaları yapımı, araç üssü ekipmanlar yapımı ve onarımı yaparak müşterimizin ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya devam ediyoruz.
Bizler DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU olarak yem tesisleri, balık unu ve yağ tesisleri, beton tesisleri, depolama, araç üstü ekipmanlar, araç kaldırma platformu, çakıl ocakları, çelik konstrüksiyon, beton kalıpları, tarım aletleri ve gemi inşa ve gemi makinaları sektörlerinde hizmet veriyoruz. Denizcilik sektörüne hitap ettiğimizden dolayı 'balıkçı gemisi' yapımına başladık. İlk üretimimizin ardından da bugün geldiğimiz noktada kendi karasularımızda ve birçok farklı ülkede 'Damsan üretimi' olan yerli ve milli gemilerimiz seyir halindedir. Özellikle Moritanya, Rusya, Abhazya gibi daha birçok ülkede Damsan yapımı gemilerin yüzmesi hem şirketimiz, hem Samsun, hem Bafra hem de ülkemiz adına gurur verici. Daha büyük anlaşmalar yapmak üzere yurt dışı temaslarımız devam ediyor.’’diyerek sözlerini tamamladı.

damsan-001.jpgdamsan-2-003.jpgdamsan-1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum