Damsan Bafra'nın En Önemli Markasıdır

Damsan Bafra'nın En Önemli Markasıdır

Bafra OSB’de faaliyet gösteren 43 yıllık tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren ve yerli üretimde ortaya koyduğu projelerle sektöründe lider bir marka haline gelen

A+A-

Damsan Makine Sanayini ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz,  MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir, Bafra OSB Müdürü Recai Akçer DAMSAN MAKİNA Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kovabaş’ın  çalışmalarına  ve Türkiye ekonomisine sağladığı desteğe hayran kaldılar.
Heyet ayrıca DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ile  ekibine Samsun ve Türkiye’nin adını yurt dışlarında kalitesi ile duyurmasından dolayı takdirlerini sundular. 
DAMSAN MAKİNA SANAYİ Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bir açıklamada bulundu.
Kocabaş, ’’DAMSAN MAKİNA SANAYİ ihracat noktasında Samsun ve bölgesinin önemli bir değeri olmaya devam ediyor. Damsan Makine Sanayi, bugün birçok ülkenin karasularında yerli üretim gemilerini yüzdürmenin gururunu yaşıyor.
Bizlerle  birlikte büyüyen şirketimiz her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en kaliteli hizmeti ve üretimi sunmayı amaçlayarak bugün geldiğimiz noktada Samsun ve bölgesinin yanı sıra ülkemizin ihracatına ciddi katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Balık unu balık yağı ve yem fabrikaları yapımı, araç üssü ekipmanlar yapımı ve onarımı yaparak müşterimizin ihtiyaçlarını karşıladık. Tarımın yanı sıra denizcilik sektörüne de hitap ettiğimizden dolayı balıkçı gemisi yapımına da başladık. İlk üretimimizin ardından da bugün geldiğimiz noktada karasularımızda ve birçok farklı ülkede Damsan üretimi olan gemilerimiz seyir halindedir. Özellikle Moritanya, Rusya, Abhazya gibi birçok ülkede Damsan yapımı gemilerimizin yüzmesi şirketimi, bölgemiz ve ülkemiz adına da gurur verici.” ifadelerini kullandı. 
Açıklamaların ardından DAMSAN  MAKİNA SANAYİ’nin tesislerini gezen ve çalışmaları yerinde gören heyet yapılan işçiliklere ve projelere hayran kaldılar.

damsan-bafranin-en-onemli-markasidir.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-001.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-002.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-003.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-004.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-005.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-006.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-007.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-008.JPGdamsan-bafranin-en-onemli-markasidir-009.JPGDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli MarkasıdırDamsan Bafra'nın En Önemli Markasıdır
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum