Cumhuriyetimize sahip çıkmak 7'den 70'e herkesin görevidir.

Cumhuriyetimize sahip çıkmak 7'den 70'e herkesin görevidir.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı;

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sonrasında kurulan Cumhuriyet'e sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu söyledi. Başkan Topaloğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın bu yıl 92.'nci yıl dönümünü kutluyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele sonunda kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak 7'den 70'e herkesin görevidir.

 

Cumhuriyetin temel felsefesi olan barış ve kardeşlik ruhu gönüllerimizi birleştiriyor diyen Başkan Topaloğlu, şunları söyledi: "Cumhuriyetimizi millet egemenliğine dayanan asli ilkeleriyle sonsuza dek yaşatmak, Cumhuriyet kazanımlarını, çocuklarımıza gerçek bir miras olarak bırakmak, hepimizin en büyük sorumluluğudur. Cumhuriyetimizin yeni yaşına girmiş olmasını kutluyor, gençlerimizin bu topraklara sahip çıkmalarını diliyorum.

 

Bu vesileyle kanını ve canını, vatanın harcı yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm 19 Mayıs’lı hemşehrilerimin ve onların şahsında aziz milletimizin bayramını kutluyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.