CUMHURİYET MİLLETİMİZİN ORTAK İRADESİDİR

CUMHURİYET MİLLETİMİZİN ORTAK İRADESİDİR

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Seçim çalışmalarına baba ocağı Bafra Doğanca Mahallesi ile Gazipaşa ve Bahçeler mahallelerinde mitingler düzenledi.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesinde hastaları ve sağlık personellerini ziyaret ederek gül takdim etti.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada Cumhuriyetimizin 92.yılını kutlayarak şu açıklamayı yaptı. Büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde Büyük önder Atatürk’ün başlatmış olduğu kurtuluş savaşımız Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Milletimizin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizin 92.yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyet milletimizin ortak iradesinin ve bağımsızlığımız adıdır. Cumhuriyet çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için atılmış en önemli adımdır. Büyük Önder Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı seçim çalışmaları hakkında ise şunları söyledi: Seçimlere az bir süre kaldı. Halkımızın sandığa giderek oylarını kullanıp demokratik iradelerini yansıtmalarını rica ediyorum. Seçimlere katılımın yüksek olmasını temenni ediyorum. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Malatya mitinginde ’’Cumhuriyet Bayramı müjde paketi’’ni açıklayarak, ’’Öğrenci burslarını 330 TL’den yılbaşından itibaren 400 TL’ye çıkartıyoruz. Gençlerin genel sağlık sigortası borçlarını sileceğiz’’ dedi.  Başbakanımız polislere, öğretmenlere, muhtarlara, er ve erbaşlara da müjde vererek, ’’Polislerimizin emniyet hizmet tazminatı yüzde 25 artıyor. Polis maaşları 280-540 TL arasında artacak. Er ve Erbaş maaşlarını 30 liradan 100 TL’ye çıkartacağız. Uzman Erbaş maaşı 3000 TL olacak. Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapılacak. Muhtar maaşları 1300 TL’ye çıkacak. 65 aylığı alanlara kimin yanında yaşarsa yaşasın maaşlarında kesinti olmayacak dedi. İnşallah 1 Kasımdan sonra büyük projelere de devam edilecek.

orhan-kircali-haberleri-103.JPGorhan-kircali-haberleri-104.JPGorhan-kircali-haberleri-105.JPGorhan-kircali-haberleri-106.JPGorhan-kircali-haberleri-107.JPGorhan-kircali-haberleri-108.JPGorhan-kircali-haberleri-109.JPGorhan-kircali-haberleri-110.JPGorhan-kircali-haberleri-111.JPGorhan-kircali-haberleri-112.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.