Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığında Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığında Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığında, CHP Samsun Millet Vekili Kemal Zeybek ile Neslihan Hancıoğlu ve Partilerin katılımıyla ilçe başkanlığı binasında Bayramlaşma yapıldı.

A+A-

Bayramlaşmaya CHP ilçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, Yönetimi ve Partililer hazır bulundu.

 

CHP Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin, ‘’Partimizin, Bölgemizin Millet Vekilleri Kemal Zeybek ile Neslihan Hancıoğlu’nun dini Bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemize ve partimize bayramlaşmak için teşvik ettikleri için çok teşekkür ediyorum.

 

CHP Samsun Millet Vekilleri Kemal  Zeybek ve Neslihan Hançıoğlu ise, ‘’Bölgemizde, ilçemizde ve burada partililerimizle olmaktan çok mutlu olduk’’ dedi.

 

Dini Bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı için sizlerle burada olmak istedik. Bu vesiyleyle Ulusumuzun, bölgemizin, ilçemizin ve partililerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Şu aralara çok ihtiyacımızın olduğu birlik beraberlik ve var olma zamanıdır ifadelerini kullandılar.

cumhuriyet-halk-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-1.jpg cumhuriyet-halk-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-2.jpg cumhuriyet-halk-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-3.jpg cumhuriyet-halk-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-4.jpg cumhuriyet-halk-partisi-bafra-ilce-baskanliginda-bayramlasma-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.