CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Türk Eğitim-Sen ailesi olarak Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 94. yıl dönümünü kutladığımız bu günde, aziz vatanı bizlere emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve Aziz Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepsini saygı ve minnetle anıyoruz.

A+A-

Ulusumuzun var olma mücadelesi Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulan Cumhuriyet, Türk Milleti’nin bağımsızlığının simgesi olmuştur. Milletimizin inanç ve gayretleriyle her geçen gün daha da güçlenen bağımsızlık mücadelemizin eseri olan Cumhuriyet, topyekûn mücadeleyle bağımsızlığımızı taçlandıran büyük mirastır.

           Bu bilinçten hareketle, böylesi şanlı ve özenilen tarihin mirasçıları olan bizler, birlik ve beraberlik içerisinde azim ve kararlılıkla çalışarak Cumhuriyetimizin hedefleri doğrultusunda  Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmalı ve daha da güçlendirmeliyiz.

          Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan bağımsızlık mücadelemizin ölümsüz eseri olan Cumhuriyet’in; aydınlık bir gelecek için bilimsel bir bakış açısıyla sürekli çalışan, üreten, manevi değerleri gelişmiş, inandığı yolda kendinden emin adımlarla yürüyen yeni nesillerin omuzlarında daima yüceleceğine inancımız tamdır.

           Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümüne erişmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadığımız bugünde, birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anar,  tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarız.

 

Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanlığı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.