BAFRA'DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

BAFRA'DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Bafra da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

A+A-

Cumhuriyetin kuruluşunun 89’uncu yıl dönümü nedeniyle Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Bafra Şehir Stadyumunda yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunması ile başladı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise konuşmasında "Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için gerekli hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

Katırcı "Bugün çok anlamlı bir gün, Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bu ilerlemede temel dayanağımız olan ilke ve inkılaplarının yol göstericiliğinde Cumhuriyetimizi daha da geliştirerek sonsuza kadar yaşatacağız. Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak bu anlamlı günün yıl dönümünde Atamıza minnettarlığımızı sunuyor, aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhun şad olsun.'' dedi.
Bafra Kızılırmak İlköğretim okulu öğrencileri folklör gösterisi etkinliklere renk kattı. Cumhuriyet etkinlik programı Bafra merkeze bağlı Okulların tören geçidi ile son buldu.
Düzenlenen etkinliğe Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,  Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ahmet Kurt, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
Vatandaşların ise katılımı oldukça düşüktü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.