CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Büyük fedakarlıklar ve mücadelelerle kazandığımız cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıl-dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.

A+A-

Büyük fedakarlıklar ve mücadelelerle kazandığımız cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz. 93 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir.

Ancak ne acıdır ki bugün Cumhuriyetimiz her zamankinden daha çok tehlike ve tehdit altındadır. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine ve kazanımlarına, Atatürk devrim ve ilkelerine, bütün bunları benimseyip savunanlara karşı saldırıya geçilmiştir.

15 Temmuz da yaşadığımız kabul edilemez darbe girişimi Cumhuriyet düşmanlarının varlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkarak bu menfur, hain saldırıları önlemek her daim öncelikli görevimizdir.

Cumhuriyet, bizler için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda şerefli tarihimizin de en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir. Cumhuriyet erdemdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Sayın Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizi aydınlık geleceğimize taşıyan eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyoruz.”

Bütün ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

 

CHP Bafra İlçe Başkanı

NİHAT OKTAY

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.