Cumhur İttifakı Havza’da MHP ile kazandı

Cumhur İttifakı Havza’da MHP ile kazandı

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yükse; "Havza'da Cumhur İttifakı Havza'da MHP ile kazandı" dedi.

A+A-

MHP Havza İlçe Başkanlığı 2023 Milletvekilli seçimlerinde MHP Samsun Milletvekili adayı olan İbrahim Yüksel’e vermiş olduğu destek ve aldığı 6137 oy ile büyük bir başarıya imza atılmasının ardından 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde de Cumhur İttifakının Havza’da kazanmasında önemli rol oynamasını sağladı.

MHP İlçe Başkanlığı görevine getirilen ve ardından gerçekleştirilen genel kurulda MHP Havza İlçe Başkanı olarak seçilen İbrahim Yüksel oluşturduğu yönetim kurulu ve yenilenen kadroları ile 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde de Cumhur İttifakının Havza’da kazanmasında önemli rol oynadı.

MHP tabanlı olduğunu iddia eden iki isminde Cumhur İttifakının karşısında rakip olmasına rağmen MHP Havza’da oylarının büyük bir bölümünü koruyarak Cumhur İttifakının Havza’da yeni bir seçim kazanmasında önemli katkılar sağladı.

Aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyeliği listesinden MHP’li iki ismin Belediye Meclis üyesi olarak seçilmesi de MHP İlçe Teşkilatının önemli başarılarının bir olarak gösterilmekte.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel MHP Havza İlçe teşkilatının tüm gücü ve kadroları ile Cumhur İttifakının Havza’da seçimi kazanması için seçim sürecinde sahada olduğunu ifade ederek; “ Öncelikle kazanılan seçim zaferinde gecesini gündüzüne katan Belediye Meclis Üyesi adaylarımız, MHP teşkilatımızın tüm kademelerindeki mensupları ve bizlere vermiş oldukları oylar ile destek veren tüm ülkücü MHP’li büyüklerimize ve kardeşlerimize teşekkür ederim. Milletvekili adayı olduğum 2023 Milletvekilli seçimlerinde yakalamış olduğumuz bu başarıyı devam ettirmenin onuru ve gururunu yaşamaktayım. 31 Mart seçimlerinde rüzgar esti dağdan toz kaldırdı. Kendini MHP’li olarak adlandıran ve MHP’ye karşı güç gösterisinde bulunmak isteyenlerde bu seçimlerde büyük olanın kendileri değil MHP olduğunu, ülkücü dava olduğunu bir kez daha anlamış oldular. MHP’ye gönül vermiş olan her bir bireyin destekleri ile kazandığımız zafer MHP’nin büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. İnşallah bundan sonra Cumhur İttifakı olarak meydanlarda vermiş olduğumuz sözlerin takipçisi olarak halkımıza hizmet için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.