Cuma sabahları camiler dolup taşıyor

Cuma sabahları camiler dolup taşıyor

Bafra Müftülüğü tarafından başlatılan ve her Cuma ayrı camide sabah namazı etkinliğine ilgi artarak devam ediyor.

A+A-

4 aydır devam eden programlarda bu Cuma sabah namazı Bafra Tabakhane Camii'nde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu programda, Bafra Müftülüğü'ne bağlı Kur'an kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim’in ardından, sabah namazını Bafra Çarşı Camii İmam-Hatibi Abdullah Aslan kıldırırdı. Tesbihatların ardından Bafra Müftüsü İsmail Çiçek ‘’Hayır’’ ibadetleri hakkında vaaz verdi.
Bafra Tabakhane Camii İmam-Hatibi Abbas Kılıç dua ettirdi.
Programa çok sayıda vatandaş katıldı. Tabakhane Mahallesi Muhtarı Serdar Gürpınar ve Bafra Tabakhane Camii İmam-Hatibi Abbas Kılıç vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Namaz’dan sonra ise Tabakhane Mahallesinde bulunan bir restarontta hayırseverler tarafından ve Tabakhane Camii İmam-Hatibi Abbas Kılıç’ın organizesi ile çorba ikramda bulunuldu.

Haber:Abdullah Özdemir

tabak-hane-cami.jpgtabak-hane-cami-2.jpgtabak-hane-cami-3.jpgtabak-hane-cami-4.jpgtabak-hane-cami-5.jpgtabak-hane-cami-6.jpgtabak-hane-cami-7.jpgtabak-hane-cami-8.jpgtabak-hane-cami-9.jpgtabak-hane-cami-110.jpgtabak-hane-cami-11.jpgtabak-hane-cami-12.jpgtabak-hane-cami-13.jpgtabak-hane-cami-14.jpgtabak-hane-cami-15.jpgtabak-hane-cami-16.jpgtabak-hane-cami-17.jpgtabak-hane-cami-18.jpgtabak-hane-cami-19.jpgtabak-hane-cami-20.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.