‘’Çözüm Üretmek İçin Aday Adayı Oluyorum !!!’’

‘’Çözüm Üretmek İçin Aday Adayı Oluyorum !!!’’

​Ali Keskin – Bafra55.net / Avukat Murat Bircan, Bafra Ak Parti İlçe Binasında basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Avukat Murat Bircan, Bafra Ak Parti İlçe Binasında basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Toplantıda konuşma yapan Bircan;

‘’ Ben Av. Murat BİRCAN 1974 Bafra doğumluyum. İlkokulu Almanya da, Orta öğrenimi 1992 yılında Bafra İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun oldum. Avukatlık stajının ardından askerlik hizmetimi Kars/Kağızman’da yaparak terhis oldum. 2000 yılında evlendim ve serbest avukat olarak çalışmaya başladım. 2006 yılında ise Bafra Belediyesinde kurum avukatı olarak çalışmaya başladım. 2013 yılından bugüne kadar Bafra Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü olarak görevime devam ettim.

Bugün, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Aday Adaylığımı ilan etmek üzere huzurunuzdayım.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin çok uyumlu çalışmalarına rağmen mevcut sistemin hastalıkları attığımız her adımda karşımıza çıkmaktadır. Hepimizin malumu olduğu üzere önümüzdeki seçim çok büyük önem arz etmektedir. Zira Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ilk defa bir ülkede savaş veya darbe/devrim/inkılap olmadan millet iradesiyle uygulamaya sokulacaktır. Yürütme yani Hükümet daha hızlı etkin ve verimli çalışacaktır. Yasama ise asli görevi olan kanun yapımına odaklanacaktır.

Bizde bu süreçte yeni sistemin ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ düsturuyla bir medeniyet inşasına, sivil toplum teşkilatlarında edindiğimiz tecrübelerimiz, kamudaki çalışmalardan kaynaklanan idari tecrübelerimiz ve hukukçu kimliğimizle azami ölçüde katkı sağlamak için yola çıkmış bulunuyoruz.

Güzel şehrimiz Samsun 16 yıllık Ak Parti iktidarıyla eğitimden sağlığa, spordan turizme her alanda gerek Milletvekillerimizin gerekse Belediye Başkanlarımızın çalışmalarıyla çok büyük mesafeler kat etmiştir. Yeni Türkiye de daha hızlı ve etkin kara alınacağı için şehrimizi ve ülkemizi daha ileriye taşımak gayesiyle yapılacak olan çalışmalara destek olmak istiyoruz.

Bafra’mızın Samsun’umuzun, Ülkemizin sorunlarını konuşmak için değil, sorunlarına çözüm üretmek için aday adayı oluyorum.

Halkımızın, talep isteklerini, şehrimizin gücünü Ankara da en etkin şekilde temsil etmek için aday adayı oluyorum.

Mübarek üç ayların içerisinde, Berat Gecesinin arifesinde, Ramazan-ı Şerifin gölgesinde çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim bizleri mahcup eylemesin. Bugünde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlara bir kez daha teşekkür ediyor, hayır dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum’’ dedi.

ak-parti.jpgak-parti-1.jpgak-parti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.