Covid-19 salgınına karşı tüm önlemleri alıyoruz

Covid-19 salgınına karşı tüm önlemleri alıyoruz

Maske, mesafe ve hijyen kurallarını üst seviyede tuttuklarını belirten DK İşitme Cihazları İşletme Müdürü Durmuş Kabadayı; "Müşterilerimizin sağlığı için, virüsle mücadele kapsamında çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" dedi.

A+A-

DK İŞİTME CİHAZLARI KORONA SÜRECİNDE EVDE HİZMET SAĞLIYOR!
Yeni tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma kısıtlaması süresince işitme zorluğu yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için DK İşitme Cihazları evde hizmet sağlıyor. 

dk-isitme-cihazlari.jpg


HİZMETİ EVİNİZE GETİRİYORUZ!
DK İşitme Cihazları işletme müdürü Durmuş Kabadayı, ”Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için DK İşitme Cihazları olarak yeni bir hizmet sağladık. İşitme sorunu yaşayan 65 yaş üstü ve 18 yaş altı müşterilerimizin mağduriyetini gidermek amacıyla gerekli tedbirlerimizi alarak hizmetimizi onların evine götürüyoruz. İşitme cihazı kullanan ve cihazında sorun yaşayan müşterilerimizin sorunlarını gideriyoruz. Müşterilerimizin bu konuda mağdur olmamaları için bizleri aramaları yeterli olacaktır. Bizlere (0362) 543 63 63 numarasından ulaşabilirler. 

dk-isitme-001.jpg


HER KOŞULDA İNSAN SAĞLIĞI ÖNCELİKLİ VE ÖNEMLİDİR
Bilim kurulumuzun önerilerini dikkate alarak, tedbiri elden bırakmayarak hayatımızı idame ettirirsek, umuyoruz ki en kısa sürede hepimiz dilediğimiz gibi sokaklara çıkacağız. Sağlığınız için siz evde kalın, biz hizmeti size getirelim.
Maske, mesafe ve hijyen kurallarını üst seviyede tuttuklarını belirten Kabadayı; "Müşterilerimizin sağlığı için, virüsle mücadele kapsamında çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Pandemiye karşı verdiğimiz özverili  mücadelenin en kısa zamanda sonuca ulaşmasını ve yeniden sağlıklı günlere kavuşmayı temenni ediyor." dedi.

6-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum