Çorumspor Başkanı Özür Diledi

Çorumspor Başkanı Özür Diledi

Başkan Özcan, "Ne yazık ki kararları ben veremiyorum. Neden buradayım ben. Statbenim, takım benim ama kararları ben veremiyorum. Minicik taraftarların gazdan etkilenmiş durumunu gördükten sonra içim sızladı.

A+A-

Bütün bunlara ne gerek vardı" diye konuştu.
Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan,  Yılport Samsunspor camiasından ve özellikle taraftarlarından özür dilediğini söyledi. Hafta sonu oynanan müsabakada yaşanan çirkinliklerin önüne geçmek için elinden geleni yaptığını ifade eden Başkan Özcan, "Ne yazık ki kararları ben veremiyorum. Neden buradayım ben. Statbenim, takım benim ama kararları ben veremiyorum. Minicik taraftarların gazdan etkilenmiş durumunu gördükten sonra içim sızladı. Bütün bunlara ne gerek vardı" diye konuştu. 

HİÇ BİR HÜKMÜM YOK 

Kendisinin Çorum'a fazla geldiğini dile getiren kulüp başkanı Fatih Özcan, "Bütün kapılar kapalı bana. kulüp başkanı olarak kapıları açtıramadım. O zaman neden ben buradayım. Açın kapıları dediğimde neden kapılar açılmıyor. Günahımı almayın sizden özür dilemekten başka bir şey yapamam. Ben bu Çorum'a fazla geliyorum. Yok hükmendeyim burada. Bir tane Allah'ın kulu yok yanımda. keşke yenilseydim de o biber gazını o ıslanmaları görmeseydim. Lanet olsun yaa. Yüksel Yıldırım beyden de özür dilerim" dedi. 

BENDE TRİBÜN ÇOCUĞUYUM

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, "Samsunlular bilmez ama bende tribün çocuğuyum. Samsunspor taraftarı terörist değil.  küçücük çocuklar sırılsıklam oldular bu mudur. reva mıdır. galibiyete sevinemez hale geldik. yalnız bırakılıyoruz. ben Çorumluyum. neden beni kimse dinlemiyor. bi görün artık Çorumspor yönetimini. bir yardımcı olun. birlikte götürelim bu işi. Çorum böyle mi anılmalı. Türkiye'nin gündemine böyle mi gelmek gerekirdi" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.