Atıl Haldeki Atakum İskelesi Yeniden Hizmete Açıldı

Atıl Haldeki Atakum İskelesi Yeniden Hizmete Açıldı

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in başlattığı çalışmalar sonucu, uzun süredir atıl durumda olan Atakum İskelesi yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı.

A+A-

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in başlattığı çalışmalar sonucu, uzun süredir atıl durumda olan Atakum İskelesi yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı.

İskelenin Yeniden Hayata Geçirilmesi

Atakum Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi Yeşilyurt Caddesi sahil bandında yer alan ve uzun süredir kullanılmayan Atakum İskelesi’nde bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Belediyenin Makina İkmal ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, iskelenin tahta kaldırımlarını onardı ve elektrik sistemini yeniledi. Özenle boyanan iskele, vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Üç yıldır kullanılmayan iskele, yeni çehresiyle Atakum Sahili’nin simge noktalarından biri olarak yeniden hizmete açıldı.

Başkan Türkel’den Açıklamalar

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, iskelenin yeniden hizmete açılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Atakum için son derece önemli simge noktalarından biri olan iskelemizin atıl halde durmasını kabul edemezdik. Bu nedenle yoğun bir çalışma başlattık. Ekiplerimizin aralıksız yürüttüğü çalışmalarla, iskelemizi zincirlerinden arındırdık ve yeni çehresiyle vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Atakum İskelesi, uzun bir aranın ardından yeniden ailelerimizin kaliteli zaman geçireceği, balıkçılarımızın balık tutacağı ve göz alıcı manzarasıyla herkesin anılarında yer tutan bir buluşma noktası olacak. Atakum’un doğal güzelliklerini, turizm potansiyelini doğru şekilde değerlendirerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız. Belediyemizin tüm imkanlarıyla kentimizi turizm, spor ve kültür alanlarında marka kent yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

atil-haldeki-atakum-iskelesi-yeniden-hizmete-acildi-3.jpgatil-haldeki-atakum-iskelesi-yeniden-hizmete-acildi-2.jpgatil-haldeki-atakum-iskelesi-yeniden-hizmete-acildi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.