Çorum Halk Et Standı Yoğun İlgi Gördü

Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın TÜYAP Samsun Gurme 2021 Fuarı için Samsun’a gelerek stantları dolaştı.

A+A-

Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın TÜYAP Samsun Gurme 2021 Fuarı için Samsun’a gelerek stantları dolaştı.

Çorum Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın kendi bünyelerinde bulunan BELTAŞ’a bağlı HALK ET standına uğrayarak görevlilere kolaylıklar diledikten sonra vatandaşlara ürünleri takdim ederek tanıttı.

Başkan Aşgın Bafra 55.net’e yaptığı özel açıklamada ise,’’ Halket Kombinası tarafından hazırlanan ürünlerimizi TÜYAP Samsun Gurme 2021 Fuarına gelen ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Halk Et bünyesinde yer alan manda sucuk, dana sucuk, Osmanlı sucuk, kuzu kavurma, dana kavurma, işkembe çorbası, kelle paça çorbası, dil çorbası ve fuara özel yapılan ve halkımızın beğenisine sunduğumuz İnegöl köftesi ürünlerimiz oldukça yoğun ilgi gördü. Ve görmeye de devam ediyor. Çorumlular yaptıkları her çalışmada adından söz ettiriyor. Ve ne diyoruz. Çorumlunun yaptığını herkes yapamaz. Bunu da yaptığımız çalışmalar ve projelerle ispat ettik.

Önce “insan” anlayışıyla şehrimizin tarihi, kültürel ve çevresel değerlerine sahip çıkan, sağlık ve refah içinde yaşanabilir bir kent oluşturmak asli hedefimiz. İnsanımıza ve kardeşçe yaşadığımız çevreye duyarlı, kültürel ve toplumsal değerlere sahip çıkan bir belediyecilik anlayışını şehrimizde daha güçlendirmek istiyoruz.

Bu amaçla kardeşliğin ve huzurun şehri Çorum’u, elbirliğiyle örnek bir şehir haline getirmeye yönelik sosyal, kültürel projeler geliştirdik. Projelerimizi, şehrimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için 7 /24 mesaide olacağız. ’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.