ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM, AZİZ MİLLETİMİZ,

ÇOK DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM, AZİZ MİLLETİMİZ,

Türkiye Cumhuriyeti’nin 90.yıl dönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız.

A+A-

Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur.

Bu nedenle Aziz Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacaktır.


Cumhuriyetimizin 90. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Bu kararlılık, inanç ve ümidimiz milletimize olan güvenimizden kaynaklanmaktadır. Çünkü Milletimiz her karanlığı ve tehlikeyi aşma kudret ve iradesini her zaman göstermiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, devletimizin ve milletimizin birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. İçinden geçtiğimiz ve yaşadığımız süreç bizleri ciddi olarak endişelendirmektedir. Bu endişelerden kurtuluş yolu Devlet, millet, dil ve bayrak birliğimize, üniter devlet yapımıza sahip çıkmakla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, tüm Gazilerimize sağlıklar diliyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.