Çoğunluk sağlanamadı kongre ertelendi

Çoğunluk sağlanamadı kongre ertelendi

Bafra şehir takımı olan 1930 Bafra spor, Kulüp Binasın da gerçekleşmesi gereken kongreye üyelerinin çoğunluğunun sağlanamamasından dolayı olağan kongresi Nisan ayına ertelendi.

A+A-

Uzun süredir kötü gidişatıyla Bafralının üzülmesini sağlayan 1930 Bafra spora Kongre Üyeleri Sahip Çıkmadı.Yönetiminin değişmesiyle birlikte başarıdan başarıya koşarak Bafralıları sevindirdi. 1930 Bafra spor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız'ın resmi başkan seçilmesi için Bafra spor tesislerinde yapılan olağan kongreye, kongre üyelerinin katılmaması sonucu kongre 7 Nisan Perşembe gününe ertelendi.
7 Nisan’da yapılacak olan kongrede çoğunluğa bakılmaksızın yönetim seçilecekken, Bafra spor’da bir klişe haline gelen 1. Kongrede yönetim seçilememesine kongre üyeleri tarafından bir yenisi eklenmiş oldu. 
Bugün yapılması planlanan Bafra spor kongresi çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 21.06.2014 Cumartesi günü saat 12.00`a ertelendi.

Kongre için 1930 Bafra spor Kulüp tesislerine gelen 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada ise şöyle söyledi:

Bugün yapılması gereken kongremiz, kongre üyelerimizin katılmaması sonucu çoğunluğu sağlayamadığımızdan dolayı 7 Nisan Perşembe gününe ertelenmiştir. Basın mensubu arkadaşlarımıza bize destek verdiğinden ve yalnız bırakmadığından dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonrada hep beraber olup Bafraspor’umuzu eski şaşalı günlerine geri getireceğiz. Biz buraya birlik beraberliği sağlamaya geldik. Ben Bafra halkından çocuklarımıza sahip çıkmasını istiyorum. Şuan takımımızda oynayan çocuklarımızın hepsi Bafra'nın çocukları. İnşallah önümüzdeki yıl süper amatörde şampiyonluğa oynayıp 3.lige kadar çıkacağız. Ancak tek isteyim bu çocuklara sahip çıkalım biz yönetim olarak taşın altına elimizi koyduk.

bafra-spor-1.jpgbafraspor-2.jpgbafraspor-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.