‘Coğrafi İşaretler Zirvesi’nde Samsun Rüzgarı

‘Coğrafi İşaretler Zirvesi’nde Samsun Rüzgarı

​​​​​​​Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından gerçekleştirilen, Açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşleri Sayın Emine Erdoğan tarafından yapılan “II. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirve”si ilk gününde yoğun ilgi gördü.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, “Ankara’da bu yıl ikincisi düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ nde Bafra’mızın ve Samsunumuzun ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz.

Geçtiğimiz Yıl olduğu gibi bu sene de Coğrafi Ürünler Zirvesinde Samsun Standı yoğun ilgi görmektedir.

Samsun Oda ve Borsa Başkanları olarak bölgemizde bulunan Coğrafi Ürünlerin kıymetinin farkındayız ve Bu tür organizasyonların ürünlerimizin markalaşması ve tanıtımı için çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Ülkemizin yöresel lezzetleri, ATO Congresium’ da düzenlenen “Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ nde sergilendi.

Bafra ve Bölgesinin ürünlerinin tanıtımını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’ın yanı sıra Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekçi ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi Samsun Standına gelen ziyaretçileri karşılayıp misafir ederek gerçekleştirildi.

cografi-isaretler-zirvesinde-samsun-ruzgari-1.jpgcografi-isaretler-zirvesinde-samsun-ruzgari-2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.