Çocuklarım Benden Bafra Pidesi İstedi Fakat Burada Pide Yok

Çocuklarım Benden Bafra Pidesi İstedi Fakat Burada Pide Yok

Karadeniz’in tek fuar merkezi TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4.’sü düzenlenen

A+A-

‘Samsun Gıda Fuarı 2019’ Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistik Fuarı’nın açılış törenine katılan Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Açıköz, Bafra55.net haber sitemize özel açıklamada bulundu.
Açıköz; “Samsun’da gıda fuarının olması oldukça güzel. Şayet burada sergilenen ürünler, burada kalıyorsa fuar hedefine ulaşamamış demektir. Önemli olan bunu Karadeniz’in dışına hatta dünyaya taşımaktır. Yöresel lezzet diyoruz, ürün diyoruz. Bunları şayet ülkemizin değişik bölgelerinde ve dünyaya tanıtırsak biz doğru bir iş yapmış oluruz. Hedef bu olmalı. Bizim ürettiğimiz ürünlerin üzerine adam gidiyor farklı bir etiket basıp, bizden 2 liraya aldığı ürünü 5 liraya satıyor. İşte bunu biz yaparsak ülke kazanacak, biz kazanacağız, herkes kazanacak.”
BAFRA PİDESİ GETİRDİNİZ Mİ?
Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Açıköz, açıklamalarına şöyle devam etti; ''Burada bir gıda fuarı var ve ben Bafra pidesini göremedim. Oysa ben Samsun’a gıda fuarına gidiyorum dediğimde evde çocuklarım bana “Bafra Pidesi” getir dediler. Lakin burada ben pideyi göremedim. Neden göremedim inanın şaşırdım'' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum