CityMall AVM 1 yaşında

CityMall AVM 1 yaşında

Atakum ilçesinin tam merkezinde Samsun Alışveriş Merkezi CityMall AVM 1 yaşında

A+A-

Deniz manzarası ve lokasyonun verdiği ulaşılabilirliği ile Atakum ilçesinin tam merkezinde Samsun Alışveriş Merkezi CityMall AVM.  "Şehrin Buluşma Noktası" sloganıyla  alışverişin, modanın, eğlencenin, lezzetin yanında sosyal ortamlarıyla misafirlerinin keyifli vakit geçirmesine de olanak tanıyor. 

Türkiye’nin ve Dünya'nın en iyi markalarına ev sahipliği yapan CityMall AVM, gurme restoranlar, kafeler, sinemalar ile bünyesinde 100’ e yakın markalarıyla lezzet, eğlence ve alışveriş keyfiniz 4’e katlanacak.

Ulaşılabilir lüks ve ekonomik olmak üzere her bütçeye hitap eden markalarıyla farklı ekonomik seçenekleri bir araya getiriyor. Markaların sunduğu kampanya ve avantajlarla ise alışveriş yapmak çok daha kolay hale geliyor.

Samsun’da ilk ve tek olarak sunduğu VIP salon seçeneği ile sinemaseverlere eşsiz bir deneyim yaşatırken hem kitap hem kahve keyfini bir arada sunan özel mekanlarıyla ayrıcalık yaşamak isteyenler burada buluşuyor. Kıyafet, hediyelik eşya aynı zamanda kahve molasını aynı anda sunan AVM’nin en dikkat çekici markaları Samsun'da başka hiçbir AVM'de göremeyeceğiniz detaylar sunar. Ünlü modacıların özel tasarımlarının sunulduğu mağazalar ile özgün şıklığa kavuşmak isteyenlerin ilk uğraması gereken AVM, CityMall AVM.

Alışverişten ziyade cafe ve eğlence alanları ile AVM’leri sadece alışveriş merkezi olmanın ötesine taşıyan CityMall AVM, çocukları unutmayıp özel olarak tasarlanan çocuk eğitim ve çocuk oyun alanları ile minikleri de unutmuyor.

CityMall AVM alışverişin, modanın, eğlencenin ve lezzetin buluşma noktası olarak Samsun'un en yeni AVM'si hizmetinizde. 

“Şehrin Buluşma Noktası” sloganıyla hayata kısa bir mola vermek isteyen herkesi CityMall AVM’ye bekliyoruz.

Samsun Alışveriş Merkezi: CityMall AVM. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.