Citroën C-Elysée Bafra’da Görücüye Çıktı.

Citroën C-Elysée Bafra’da Görücüye Çıktı.

Citroën C-Elysée Citroen Yetkili Satıcısı Oksan Otomotiv Bafra Showroom’da görücüye çıktı!

A+A-


Yeni Citroën C-Elysée İçin Bafra’da Tanıtım Kokteyli Yapıldı.
2012 yılının ilk 9 ayında çarpıcı bir satış başarısı elde eden Citroën, yeni dönemde lokomotif rolünü üstlenecek olan modeli C-Elysée tanıtımını Bafra’da  gerçekleştirdi.
Citroen Yetkili Satıcısı Oksan Otomotiv Bafra Showroom’da  Citroën C-Elysée'nin tanıtımı için geniş katılımlı bir kokteyli program düzenlendi.
Citroën, ilk kez Türkiye pazarında satışa sunacağı yeni sedanı C-Elysée ile pazara yeni bir soluk getiriyor. Citroën teknolojisini yansıtan yüksek donanım seviyesi, ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve çarpıcı tasarımıyla sedan segmentinde önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Citroën C- Elysée, Kasım ayı başında Türkiye’de satışa sunuldu.

Samsun-Sinop Yolu üzerinde bulunan Ramis Genç Petrol Oksan Otomotiv Bafra Showroom’da Citroën C-Elysée'nin yapılan tanıtımına katılım bir hayli fazla idi. Tanıtım Kokteyline gelen davetlilere Bafra Pidesi,Tatlı ve Bafra Nokulu ikramı yapıldı.
Tanıtımda gelen davetlilere bir açıklama yapan OKSAN OTOMOTİV CİTROEN Satış Müdürü Burhan Akay, “Citroën markası için  oldukça önemli bir gün yaşıyoruz ve  bugün Bafra İlçesinde CITROEN C-Elysée’nin tanıtımını yapıyoruz.  Bu araç ile pazardaki satışlarımızı hızlandıracağız. C-Elysée için Türkiye bir kilit ülke ve tek başına dünyada C Elysée satışlarının %30'unu temsil edecek.“ dedi.
Bafra İlçesinde 60 yıllık Baba Mesleği olan Ramis Genç Petrol Şirketini yıllardır başarılı bir şekilde işleten ve 7 yıl öncede dünyanın sayılı otomobil şirketi CITROEN'i Bafra'ya kazandıran Ramis Genç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Sanayici, İşadamı, Sivil Toplum Örgütü çalışmaları ile takdir gören Osman Genç istikrarlı çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı.
Ramis Genç Petrol -Oksan Otomotiv Bafra Showroom İşletmecisi ve Ramis Genç Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç ise“'' Yıllardır bizlere destek olan Bafra ve Bölge halkına bizde hizmetin en güzelini sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimiz istiyor, biz yenilikler yapıyoruz. Bizim şirketimizde bencilik yok, bizcilik vardır. Bir şirket başarılı olmak istiyorsa zincirlerin birbirine bağlandığı gibi bağlanması lazım. Bu zincirlerin bir bağıda bizim müşterilerimizdir.'' dedi. Ramis Genç Petrol  bünyesinde Citroën olarak ilk kez Bafra ve Bölge  pazarında satışa sunacağımız yeni sedan modelimiz C-Elysée ile orta sınıf sedan pazarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz. Citroën tüm uluslar arası pazarlarda olduğu gibi Bafra ve Bölgesinde olduğu gibi Türkiye’de de büyüyor ve önümüzdeki dönemde büyümesine devam ederek 40.000 ‘li adetlere ulaşacak.
C-Elysée, Citroën’in yeni globalleşme stratejisinin ilk ürünü olarak dikkat çekiyor ve marka için önemli bir yere sahip.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Tanıtım kokteylinde ayrıca OKSAN OTOMOTİV CİTROEN Satış Temsilcisi Ertan Engin, Oksan Otomotiv Citroen Bafra Satış Müdürü Tunç Öksüz, Satış Temsilcisi Barış Atasoy ile görevliler davetlilerle birebir ilgilenerek bilgi aktardılar.
Tanıtım Kokteyline Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi,Belde Belediye Başkanları, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri,Muhtarlar,Banka Müdürleri,Daire Müdürleri,Okul Müdürleri çok sayıda davetli katıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.