ÇİLHANE MAHALLESİN DE BAŞKAN KEMAL SESLERİ

ÇİLHANE MAHALLESİN DE BAŞKAN KEMAL SESLERİ

CHP belediye başkan adayı Kemal ÜNLÜ Çilhane mahallesin de yaptığı toplantıda Başkan Kemal sloganlarıyla karşılandı.

A+A-

Çilhane sakinlerine seslenen Kemal ÜNLÜ ;

Gösterdiğiniz bu yoğun ilgi ye , güvene teşekkür ederim. 30 mart Bafra için Türkiye için bir milat olacaktır. Sizleri seçimden seçime hatırlayanlara , şuna oy vermezseniz diye tehdit savuranlara , genel başkanını kurtarmak için oy isteyenlere , Bafra nın çöplüğünden bile haberi olmayanlara, Belediyeyi kendi yönetemeyip 3-5 müdüre yönettirenlere, Bafra mın kaynaklarını kullanamayan , Bafra nın tarihi dokusunu bozan, bir sebze halini yıllardır yapamayan çöplükler kralı diye anılan , Bafra da 3 yediemin deposu ve 40.000 icra dosyası olduğundan haberi bile olmayan , ellerine tutturulmuş resimlerle şu projem var bu nu yapacağım seçim çığırtkanlığıyla ortada dolaşan koltuk sevdalılarına en güzel dersi sizler sandıkta vereceksiniz ve Bafra yı birlikte tüm sivil toplum örgütleriyle, ortak akılla yöneterek bir dönemde çehresini değiştireceğiz, belediye imkanlarından benim halkım sonuna kadar yararlanacak , Belediye sorunu olan Bafra lımın çözüm bulduğu yer olacak.

Türkiye nin en pahallı suyunu kullanıyoruz , seçimden sonra ilk işimiz su bedellerini aşağıya düşürmek olacak .

Koca Kızılırmak Bafra nın kalbinden akıp gidiyor , 10 yıl mhp, 10 yıl akp sadece Kızılırmağa baktılar durdular, seçim zamanından seçim zamanına projeler hazırladılar, gerisi boş. Artık Kızılırmak Bafra nın turizminin de, ekonomisinin de ana kaynağı olacak ve Bafra denizle Kızılırmak aracılığı ile buluşacak, mesire alanları festivaller köyü, tarımsal fuarlara ev sahipliği yapacak Kızılırmak.

Doğal gaz sadece merkez mahallelerde evlerde kullanılmayacak kırsalda seracılıkta kullanılması için ne gerekiyorsa yapılacak . çöp arıtma tesislerini ancak biz kurarız zira bunların ikisinin de böyle bir kaygıları olmadığını yaşayarak gördük. 5 ana artele, yani köylerimize belediye otobüsü servis yapacak ve köylerin ulaşım sorunlarını kökünden çözeceğiz. Kuş cenneti Bafra yı dünya markası yapmada ilk sırada olacak ve göreceksiniz ekonomik getirisi Bafra nın esnafın yüzünü güldürecek.

Hocama bir soru daha ; hocam katı atık tesisi içindeki o koskoca binayı neden yaptın bir belediye başkanı oraya bina yapamayacağını bilmez mi ama sen başkanlık yapamadın ki . yazık değil mi tüyü bitmemiş yetimin hakkını heba ediyorsun.

Az kaldı , sandıklarda haramilerim imparatorluklarını yıkmaya ,tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenlerden hesap sormaya , halkı unutup bakan evlatlarını savunanlara, Tütünü, şekerpancarını yok edenlere bu ülkenin tekel gibi elektrik üretim santraları gibi, Telekom , demir çelik, gibi , hazine arazileri gibi değerlerini yok pahasına elden çıkaranlara, herkesi ötekileştirenlere hesabını hep beraber soracağız.

Gösterdiğiniz ilgi ve Güven, araştırmalarda bizleri Bafra da birinci sıraya getirmiştir . haydi oylarımızı ziyan etmeden akp hükümranlığını yıkmak için CHP de Kemal ÜNLÜ de birleşitiriyoruz. Zira bunlara hesap soracak tek adres Bafra nın ortak adayı Kemal ÜNLÜ dür dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.