CHPLİLERDEN KAYNAŞMA GECESİ

CHPLİLERDEN KAYNAŞMA GECESİ

CHP Cumhuriyet Halk partisi Bafra ilçe teşkilatı iftardan sonra meşhur ÖZKAYMAK Bafra dondurmasını Samsun il yönetimine ikramda bulundular.

A+A-

 

CHP Samsun İl yönetimini ağırlayan Bafra ilçe teşkilatı Bafra’da İsmail Usta Pide salonunda iftar yemeğinde bir araya geldi.  İftar yemeğinden sonra İl ve İlçe yönetimleri  Büyük Park’ta  tanışıp kaynaştılar.   CHP’nin iktidara giden yolda neler yapılacağı tartışıldı.

 

ATALAY,”GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALIYIZ”

 

 CHP’nin bundan böyle gece gündüz demeden çalışması gerektiğini Belirten CHP Samsun il Başkanı Mehmet Atalay, örgütlerimizin canlı ve diri olması gerektiğinin altını çizdi.

 Atalay, Bütün partili arkadaşlarımızın halkla iç içe olmalarını halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini söyledi. Yemeği tertip eden Bafra yönetimine teşekkür etti.

         CHP Bafra ilçe başkanı Nihat Oktay,” İl yönetiminin ilçemizi ziyaret etmesinden çok memnun olduğunu dile getirerek bundan böyle sık sık bir araya gelip halkımınızın sorunlarına çare olacaklarını söyledi. Türkiye’nin önünde üç seçim olduğunu hatırlatarak partimizin bu üç seçimide kazanıp önümüzdeki dönemde Türkiye’yi yöneteceğini söyleyen   Oktay  bu yemeği düzenleyen ilçe yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.