CHPDEN DELEGELERE YEMEK

CHP'DEN DELEGELERE YEMEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, “Partimizi bir aile yuvası haline getireceğiz. Birleştirici ve bütünleştirici olacağız” dedi.

A+A-

 

 

 Bafra Şehir Kulübünde gerçekleştirilen ‘İktidara Yürüyüş Yemeği’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, toplantılarının amacı birleştirici, dayanışmayı pekiştirici ve partilerinin iktidar olma yürüyüşünü sergilemek olduğunu söyledi.
     CHP. Bafra ilçe teşkilatı olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, hiçbir ayrıcalığı mahal etmeden birleştirici ve kaynaştırıcı olarak toplantıları aralıksız yapacaklarını belirtti. 
      Oktay, “Partimizi bir aile yuvası haline getireceğiz. Her zaman birleştirici ve bütünleştirici olacağız. Kısır çekişmelere asla izin vermeyeceğiz. Kırsal alanlardaki köylerimizin sorunlarına eğilmek için bir ziraat mühendisiyle anlaşıp, çiftçimizin sorunlarını yerinde görüp, çözmeye çalışacağız. En kısa zamanda Partimize bir minibüs alacağız. Bizim Bafra’da şuan en büyük hedefimiz, 3 bin kişiyi partimize üye yapmak ve Bafra’da 30 bin oy almaktır. Ayrıca 60 yıldır, hasletimiz olan Bafra Belediye Başkanlığını kazanmak istiyoruz” dedi.  


   Cumhuriyet Halk Partisinin yeni tüzüğü hakkında bilgilendirme yapan CHP. Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, seçime Bafra’da blok listeyle gireceklerini bildirdi.  15 Nisan 2012 Pazar günü Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde CHP Bafra ilçe Teşkilatının kongresinin olduğunu ve kendisinin de CHP Bafra ilçe Başkanlığına aday olduğunu belirten Nihat Oktay, “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin teminatı ve garantisidir.
Bizler, seçime girerken bütünlüğümüzü, birlikteliğimizi bozmadık. Eski Başkanlarımızdan Şevki Yılmaz, Emin Yazıcı ve diğer arkadaşlarımızla bu kaynaşmayı sağladık ve seçime birlikte giriyoruz. Partimize bugüne kadar emeği geçen arkadaşlar ve delegelerimizin desteğiyle CHP. Bafra İlçe Başkanlığına aday oldum ve desteklerinizi bekliyorum.  Biz, CHP Olarak yenilik, değişim ve iktidar olmak ve ülkemizi yönetmek istiyoruz” dedi.  
   CHP. Bafra ilçe eski başkanlarından Şevki Yılmaz ise, CHP. Bafra ilçe teşkilatında kaynaşma ve dayanışmanın her zaman daha iyiye gittiğini ve mevcut başkan Nihat Oktay’ı arkadaşları ile birlikte desteklediğini ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.