CHP Sinop Milletvekili Altay'dan Bafra İlçe  Başkanlığına Ziyaret

CHP Sinop Milletvekili Altay'dan Bafra İlçe Başkanlığına Ziyaret

CHP Sinop Milletvekili ,Samsun İl Koordinatörü Engin Altay, CHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette ilk önce Bafra CHP ilçe Başkanı Nihat Oktay bir teşekkür konuşması yaptı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay’ın konuşmalarının ardından söz alan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, “Sayın Milletvekilimiz ve parti meclis üyemiz Engin bey Samsun’a geldiler ve bizleri de çok sevindirdiler. Sinop’a giderken de batı tarafındaki ilçelerimizi uğrama nezaketinde bulundular. Bu canlılığı Bafra’da görmek beni çok mutlu etti. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sinop Milletvekili Engin Altay ise yaptığı konuşmada, “Görüşme ziyareti için burada buluşmuş bulunmaktayız. Ama gördüğüm kadarıyla Bafra’da büyük bir enerji ve heyecan başlamış. Bu enerjinin boşaltılacağı zeminde ilk yerel seçimler. Bafra, Samsun benim yakın bildiğim bölgelerdir. Bizim için zor bölgeler diyebiliriz. 70 yıllardan beri CHP birçok yerde yerelde iktidar olurken Samsun’da zaman zaman Adalet Partisine yenik düşmüştür. Bunu görmemiz bilmemiz lazım. Ama Samsun Karadeniz’in aydınlık yüzüdür. Biz buralarda yerel seçimlerde hiç kimsenin beklemediği kadar büyük başarılar elde edeceğiz.

Aslında Türkiye’de çok başarılar elde edecek parti. Buna inanın bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar AK Partinin Türkiye’yi getirmek istediği nokta bakımından bu yerel seçimler tam bir kırılma noktası olacaktır. Ve Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı Kürdüyle, Lazıyla Türküyle, Gürcüsüyle bu büyük millet bu toprakların emperyalizm emellerine peşkeş çekilmesine müsaade etmeyecektir.

AK Partiye verilen tolerans, kredinin bir sınırı bir limiti vardı. Bana göre bu limit çoktan oldu. Ve gerek ülkenin vatandaşların içinde bulunduğu ekonomik koşullar onunda ötesinde Türkiye’nin Cumhuriyetimizin dehası söz konusu olduğunda bu toplum, bu millet kim olursa olsun sandık üzerinden Demokrasiyi işletmeyi ve Demokrasiyi yaşatmayı başaracaktır. Türkiye’nin artık bir Demokrasi sorunu var, Türkiye’nin bir Adalet sorunu var, Türkiye’nin bir yönetilememe sorunu var. Ve göreceksiniz Bafra dahil bütün Karadeniz’de bütün Türkiye’de CHP sizlerin katkılarıyla çok başarılı sonuçlar alacaktır. Ve Demokrasiyi bir tramvaya benzeterek onu amaca ulaşmak üzere kullanan belli bir noktada da “ondan ineriz biz” diyen bir anlayışa millet Demokratik yollarla cevabı verecektir. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette CHP Bafra İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.