CHP Samsun İl Başkanlığına Mehmet Pank Atandı

CHP Samsun İl Başkanlığına Mehmet Pank Atandı

CHP Samsun İl Başkanlığı görevine Mehmet Pank atandı. Atama kararı, CHP MYK toplantısının ardından açıklandı.

A+A-

CHP Samsun İl Başkanlığı görevine Mehmet Pank atandı.

Yaklaşık iki hafta önce Mehmet Özdağ’ın görevden alınmasının ardından boşalan CHP Samsun İl Başkanlığı için beklenen karar, CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alındı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen MYK toplantısında il başkanlıklarına ilişkin gündem maddeleri değerlendirildi.

Toplantının ardından açıklama yapan CHP Sözcüsü Müslim Sarı, alınan kararla CHP Samsun İl Başkanlığı görevine Mehmet Pank’ın getirildiğini duyurdu.

Mehmet Pank’ın daha önce CHP İl Başkanlığı ve Samsunspor Kulübü Başkanvekilliği görevlerinde bulunduğu öğrenildi. Pank’ın, 2024 yerel seçimleri öncesinde İYİ Parti’ye katıldığı ve İlkadım Belediye Meclisi’nde İYİ Parti meclis üyesi olarak görev yaptığı belirtildi.

Atama kararının ardından CHP Samsun teşkilatında yeni dönemin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.