CHP Milletvekili Zeybek’ten babası için mevlit

CHP Milletvekili Zeybek’ten babası için mevlit

Ocak ayında babasını toprağa veren CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek mevlit okuttu.

A+A-

Ocak ayında babasını toprağa veren CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek mevlit okuttu.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek’in,  geçtiğimiz aylarda 89 yaşında hayatını kaybeden Bayram Zeybek için Değirmenüstü Mahallesi'nde bulunan On İki Yıldız Vakfı Cem Evinde okuttuğu mevlide çok sayıda Havzalı katıldı.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek’in tüm konuklarla tek tek tokalaşarak teşekkür ettiği mevlit programında Kur'an-ı Kerim tilaveti, mevlit ile duaların okundu ve misafirlere yemek ikram edildi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “Aile büyüğümü, kıymetli babam için okuttuğumuz mevlit ve yemeğimize katılan tüm dostlarımıza tek tek teşekkür ediyor. Tüm hakka yürüyen canlarımıza Allah’tan rahmet dilerim.”dedi.

Mevlide, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Havza İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Astsubay Başçavuş Özkan Parlak, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan, çevre ilçelerin CHP İlçe Başkanları, Saadet Partisi Havza İlçe Başkanı Rasim Korkmazlı ve yönetimi, MHP Havza İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Yağlı Tohumlar Başkanı Mehmet Tural ve çok sayıda davetli katıldı.chp-milletvekili-zeybekten-babasi-icin-mevlit-1.jpgchp-milletvekili-zeybekten-babasi-icin-mevlit-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.